В тази връзка от къде в Пловдив мога да си купя VERNET ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
термостат BEHR
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Old FoxПървоначално публикувано от mll.......и аз не съм НЕДОВОЛЕН от Вернет....от 2 седмици съм с такъв....преди ми държеше и лятото към 78-80,а зимата-към 60гр ; сега с вернет заспа на 88 гр...
...казвам...не съм недоволен...смисълът е доволен съм...156-2.4-JTD-99;
156-2.4-JTD-SW-01;
Comment
-
само EPS
600км и държи точно 88градуса,
а стария (оригинален) BEHRT държеше точно 65.
макар че след като го свалих и измерих отваряше точно както пише по книгите (но вероятно в двигателя влияние оказва и налягането)Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK
Comment
-
Първоначално публикувано от mimмоят Бер си работи безпроблемно вече 20к км - 1 година ще направиEx: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
Alfa Romeo 146 ti
Comment
-
Първоначално публикувано от mimПървоначално публикувано от SwappeRА откъде го купи?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от n_netovсамо EPS
600км и държи точно 88градуса,
а стария (оригинален) BEHRT държеше точно 65.
макар че след като го свалих и измерих отваряше точно както пише по книгите (но вероятно в двигателя влияние оказва и налягането)
Задължен съм на собственника на сервиза където го сменяха защото човека ми сложи неговия термостат който си беше приготвил за неговата Алфа, а сега не може да си намери вече втори месец такъв. Ще го видим този колко ще изкара, чух добри отзиви за тази френска марка.
Comment
Comment